Home  
  Documentaire  
  Dagprogramma  
  Avondprogramma  
  Tijdschema  
  Locaties  
  Route  
  Contact  
  Links  
 
DAGPROGRAMMA

Om 11:00 beginnen de bezienswaardigheden (lees: exposities etc.) in de platenzaken en in de Artotheek. Het begint bij Clone Records waar het publiek een expositie van kan bezoeken met als thema gezichten achter Clone. Van 16:00-18:00 is er een muzikale bijdrage van Jeff Moore

De route komt daarna uit bij Basic Beat waar de organisatie Expectations in Hi-Fi voor verschillende soorten house muziek een plek wilt creren. Van 16:00 tot 18:00 zal er gedraaid worden door: Hilbert in Hi-Fi, Boris Ross, StevenP, Khalil en Paul Hazendonk. Expositie door Tijmen Kielen.

Underground Movement is het huis waar het kunst/muziek collectief Nulhoog haar vaardigheden zal demonstreren. Er hangt werk van Zona en Pim Top (van de The_Go Steadies). Visuals worden gedaan door Mantik. Nulhoog geeft ook een dvd presentatie van haar werk. Er wordt van 16:00 tot 18:00 gedraaid door de DJs: Noisebag en Paul (de eigenaar van Underground Movement).

In de Artotheek zal de installatie van Beatnologic (Jonas Vorwerk) de Lightbox Sequencer ten toon gesteld worden. Zijn werk is een samensmelting van beeldende kunst en elektronische muziek.

De aan de kunstacademie afgestudeerde Mike Veldstra wilt zijn laatste project "the natural acoustic phenomena aan het publiek tonen.

De DJs worden niet zonder reden van 16:00 tot 18:00 bij de platenzaken ingeroosterd. Dit omdat alle deelnemende platenzaken tevens fungeren als verzamelpunt. Elke DJ en/of organisatie kent een eigen achterban. Hier kunnen zij dus bijeenkomen om vervolgens met zn allen om 18.00 naar de Artotheek te lopen.