Home  
  Documentaire  
  Dagprogramma  
  Avondprogramma  
  Tijdschema  
  Locaties  
  Route  
  Contact  
  Links  
 
AVONDPROGRAMMA

Centraal staat de première van Beats Van De Binnenweg. Tussen 19:00 en 20:00 uur zal de documentaire vertoond worden.

De beats worden de gehele avond verzorgd door jonge talenten en gevestigde dj-namen. Zoals hardcoregodfather Paul Elstak die een electro/discoset neer gaat zetten. Verwacht nog meer verassingen! In mei bestaat de Artotheek 25 jaar, 31 mei is de apotheose van de feestmaand.

Tijdens de inloop vertoont Truus Trendy met haar anti-modellen een modeshow. Verwacht geen gelikte, graadmagere, beeldschone modellen. Maar pakkende performances. De modellen zullen de hele avond rondlopen als levend decor.

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Hansworst is de populairste hotdogkraamhouder van Nederland. Vanaf 17:00/18:00 kunnen hongerige honden bij hem terecht.. ‘Hans Worst staat voor de beste Hotdogs van Nederland!!! Maar Hans Worst is meer dan Hotdogs. Hans Worst is een evenement op zich dat je mee moet maken.

Maar waar hij echt volledig tot zijn recht komt is in het uitgaansleven van Rotterdam en ver daarbuiten!

Inclusief luie stoel, schemerlamp en Joke, zijn vriendin die altijd aan de dresscode voldoet, is hij daar waar je hem niet verwacht en toch ook weer wel.

Voor de vegetariërs bakt Nathan pannenkoeken. Zijn pancakes zijn wereldberoemd geworden tijdens de hoogtijdagen van NOW&WOW waar hij ze met succes aan de man bracht. Pannenkoekbakken in stijl. Pannenkoeken en entertainment. Met deze man achter de pannetjes krijg je pure pannenkoek performance.